April 22, 2013

Lluc: 8 messos

Ho se, quin desastre aquest cop he trigat molt! T'he de dir que es culpa teva però!

Estas content, enmarat i punyetero. T'agrada estar sentadet tocant coses, la panxa ajuda, fa de contrapes.

Sense roba ets bastant divertit i bufó, cap i panxa rodonets i les cametes com dos butifarronets!  (i en mig la titola, que aquesta edat tambè és bufona)

Es la etapa que ma mare (la teva àvia) anomena "d' alt risc", un comença a oblidar els messos dolents, els gagagag bububu són una delícia i pensa, va tinguem-ne un altre! .... pero a mi no m'enganxaran!

Tinc una tona de videos amb tu cridant a ple pulmó en mig de Dufourstrasse que son el millor anticonceptiu que ha inventat l'home!


Rius amb picardia, ensenyant les genives (encara no hi ha cap dent) i amb les caigudes d'ulls t'has lligat a les noves nenes en pràctiques de la kita que et porten com un rei, globus? els que vulguis? braçets? tambè!

No se de que estan fets pero tot el dia estas "squichi squichi" amb les ungles i encara no ha petat cap!

Has fet grans descobriments:
- Els peus estan al final de les cames i amb un esforç titànic si estires te'ls pots ficar a la boca.
- Tenen un gust estrany.
- Tens un dit, l'index, poderós. Si fas palanca sobre coses es tomben (fa un parell de setmanes et vaig possar 5 taps de pots de diferents mides a la taula i apa, plop plop plop una rere l'altra, super concentrat amb el dit).
- Pots fer sorolls, molts, a banda de les famoses "pedorretas".
- Dormir es bo, es de fa un parell de setmanes (quan varem treure't la pressa de les 01.00 vas començar a dormir 10 hores de cop, IM PECHIONANTE).
- Amb el que no em millorat es el  teu moment Allbran. Les 6 del matí és una mala hora per fer caca pero tu ets un tossut.

Pero el més divertit es que aquest mes has començat a moure't en serio, ja n'hi ha prou de psicomotricitat fina! sembla que amb el bon temps (entre cometes, que fa dos dies va nevar!) t'ha entrat pressa per gatejar i has decidit possar-te en forma per vèncer la gravetat. 

El moviment que més gracia em fa (i que ara ja tens més que superat, de fet, quan escric això ja et desplaces, en plan comando com un Gjoe) es el "meneillo":


El mirall va ser una altra idea Montessori que hem aplicat a casa i, com l'invent de possar el llit al terra, és tot un èxit. 

Ara a les coses series. Com ja varem començar al febrer durant aquest mes hem seguit treient presses de pit aprofitant que (encara no sabem per que) ara agafes el biberó amb alegria, amb la intenció de deixar de donar-te el pit. 

Avui es 22 d'abril i des de dissabte no has pres el pit, només biberó i una quantitat enorme de papilla (que com pots deduir s'ha traduït en una quantitat enorme de caca, a les 6 el mati).  Els motius per deixar el pit de forma proactiva han estat variats (un dels mes importants es que alimentar un nen de 9 mesos amb un sol pit es esgotador) i ja els comentarem un altre dia però m'he sorprès a mi mateixa per que m'ha fet una mica de pena.  --> en teoria això ha passat durant el mes 9 això que ho tindríem que comentar més endavant però m'he colat!

Una altra cosa nova que no sabia :-)   

En resum, tot i que no estàs gaire conforme amb el fi de la era de la mamella i que no se't pot deixar sol ets un petardo content i satisfet, sobretot quan et surts amb la teva!!
El humor clàssic mai falla, una altra mostra de que ets un bandarra. I si, la del cabell curt es ta mare, no el tiet! 
No comments:

Post a Comment