May 7, 2013

Lluc: 3x3 = 9


 

Nota: la foto es de un diumenge a les 7:30 del matí, el teu pobre pare tot just feia un dia que venia de Singapur o no se on. La paternitat és molt dura.

Escric això des de Marroc, on el teu pare i jo hem marxat 4 dies solets per primer cop des de fa més d'un any. Tu estàs a Alella amb els teus avis i pel que sembla t'ho ests passant teta i menjant com un porquet :-)

No t'enganyaré truquem cada dis dos cops, som unes bledes!

Aquest més has crescut molt (no de pes pel que sembla estàs una mica prim i has passat del percentil 50% on estaves al gener al 25% però es igual) i has fet un munt de coses noves.

Pujar per primer cop a un gronxador del parc i gaudir de un dia de sol a la gespa del Badi estan entre les
preferides.

Ara fa sol tot sovint i t'hi porto cada dia, tenim la ferma intenció de tirar-nos mig estiu amb tu al costat del llac així que t'anem entrenant.

La gespa et té molt mosca, arrenques un munt i et mostres ben satisfet en veure que tens les mans plenes de cosetes verdes però et mires el terra ben incredol quan veus que segueix semblant verd!!

Ja et desplaces sol a una velocitat respectable- El dia 30 d'abril tot just aterrats a Barcelona vas fer una bona demostració a la Lola, gairebé li dona un atac de cor (tens una petita mostra en video al final).

Ets tremendament curiós, jugues tot sol molta estona, cada cistellet de coses que et preparem et te entretingut bastants dies tot i que ara tes un fervor desmesurat per les coses grans i que facin bon soroll. Una garrafa de 5 litres est en el top 1, te la poses com un tambor entre les cames i apa, TAM TAM TAM


Durant aquest 9è més t'hem deslletat del tot però per error ja ho vaig comentar durant el últim post (culpa meva per escriure'l tan tard!) així que si vols detalls ja saps, tira un mes enrrere!

Realment es un luxe poder observar com canvies cada día i aprens coses noves. Has començat a intentar imitar el que faig, la regla d'or es "culo veo culo quiero" així que un dels objectius per el mes 10 es integrar-te més en la nostra rutina, al cap i a la fi en 3 mesos seràs un tiarro de 1 any!

Ja veus petardo, tenim mamitis aguda, qui m'ho haguès dit, JO! Tants anys cultivant la meva cara de "puajg" quan veia un nen i aquí em tens intercanviant fotos de nadons amb el guia que tenim a Marroc (que te una nena de 26 dies).

Un peto, la mama
No comments:

Post a Comment