June 10, 2013

10 mesos - 25% rambo 25% tortuga ninja 25% fabrica de mocs 25%goril·la


Aquest més ha estat el primer cop que ens hem separat durant més d'un dia. Has dormit a Alella amb el teus avis i t'has portat de conya, millor que a casa! 

El resultat més evident de la teva estada a la Casa de Comidas Estrella és una panxeta més rodona i més galtones. Papilles a manta, biberons com un rei no ens has enyorat gens! 

Els dies despres de la tornada però no han estat tan divertits, no t'he pogut desenganxar de mi pero ara hem tornat a la normalitat i et fas unes excursions pel pis amunt i avall que deu ni do. 


També t'has fet el teu primer i segon "chichón": el primer culpa teva el segon meva, però es que no pares quiet! Segueixes amb l'estil comando però agafes una velocitat que fa por, horitzontal i verticalment. Escales coses i persones com un mico després de prendre un Red Bull. 


Has començat a clavar els genolls i aixeques una mica el cul però encara falta. 

Pel que fa al menjar has tingut els teus mes i els teus menys. 

Per fi dues dents comencen a treure el cap i, com a home que ets, portes una mica malament això del dolor. Quan no molesten però ets el tío més feliç xuclant un os de pollastre o menjant mongeta tendra i brocoli.  També tens bastant dominat el tema got. Al final tens dos vídeos, amb molt mala qualitat ho sento! com a mostra. 


Un dia de primavera per fi ens va donar la oportunitat de estrenar-nos fent un picnic al costat del llac i tu vas lluir cuixa amb bermudes. No se que tenen els pantalons curts que fan que semblis un Jaimito.

La xerrameca va en augment especialment a les 6 del matí, just abans de sortir del llit i gatejar fins la porta i començar a donar "dolços" copets per que et portem el biberó. 

Tinc unes ganes de que siguis adolescent i surtis un dia de juerga per despertar-te a cops de timbal a les 6... Potser em compro un gall i tot.  Per que dubto que als 17 anys segueixis insistint en anar a dormir a les 19:00!!

La novetat més dolça és que la última setmana del mes vas començar a donar petons. Humits, amb tones de baves i mocs però son petons i abraçades amb intenció clara (de fet ets ben mimòs quan estas de bon humor) i valen un imperi. 
  


Els videos!!

1 comment:

  1. les bermudes no li fan cames de Jaimito li fan cames de Josepet.

    ReplyDelete