September 7, 2013

12 messos - 1 any (amb una mica de retard sorry!!)


He trigat ho se però hem estat de vacances i han passat unes quantes coses! :-)

Ara ja tens 13 mesos, fa dies que tinc això escrit pero no he tingut un moment per acavar-ho fins avui.

La setmana prèvia al teu naixement me la vaig passar pujant i baixant escales de costat i fent rodolar una pilota suïssa. La setmana prèvia al teu primer aniversari hem tornat  les escales! et tenen enamorat (tot i que això de baixar ejem ejem) i ves per on tenim un pilota suïssa, petita que creix a la meva panxa (i que seguint el teu exemple ha començat  donar cops ben aviat).

Dir que has canviat la nostra vida es el típic tòpic però collons, abans feiem el que volíem quan volíem i ara tenim un petit rei del mambo amb horaris britànics que ens fa anar a toc de pito. I si, ets tu!

Tiraria enrere? D'avegades si però no per comprar una caixa de condons ben gran, seria només per viatjar més abans de tenir-te i ser mes previsors i omplir el congelador de menjar abans del 31 de juliol de 2012.

Ets un personatge i t'estimem amb bogeria. No pares quiet i tot i que encara no parles (hi ha hagut algun mama i papa bastant real però una flor no fa estiu) tens un ampli repertori de sorollets que fan que el teu balbuceig sembli un derivat del suajli.

Tot i que només tens dues dent menges de tot i amb bastantes ganes (amb els dits, tot i que agafes la forquilla si te la carreguem, amb el got ets un crack, amb una sola mà!). Els guanyadors de moment son el peix a la planxa i el bratwurst, quan veus algú al llac menjant una salsitxa fas "Bu bu" i poses cara de "no he menjat en 10 anys", i per que t'agafa que si no vas de pet a qui sigui a veure si tens sort i cau alguna cosa!!

Caminar no camines, t'aixeques i fas plies, et mous de costat per gateges tan ràpid que crec que deus pensar "pa que?!", no tenim pressa.

No estàs dormint gaire be, ja fa un mes però crec que estàs pendent de tot i en ple "update de software" passant de la versió Lluc.0  Lluc.1, a veure si acabes ja que aquí necessitem dormir!!

Ets mimoson, l'ultima es que si m'aixeco la samarreta et pixes de riure i em fas pedorretes, deus pensar que si nosaltres te les fem tu tens dret al mateix i t'ho pases teta. El teu futur germà deu estar fins el gorro dels cops i les esclafades :-)

Ara que j tens un any i sobretot amb la que ens ve a sobre t'escriuré aquests petits resums de que vas fent menys sovint (però amb les mateixes ganes), ens esperen uns mesos divertits.

D'aqui poc ens traslladarem tots a viure a Londres on el teu pare fa uns dies ha trobat una casa ben bonica. Tu aniràs a una nova llar d'infants i jo estaré com una bola rodolant per Fulham.

Hi ha hagut però males notícies però no tinc ganes d'escriure sobre això per que em poso trista i avui no toca.

T'estimo, feliç aniversari

La mama.
No comments:

Post a Comment