February 11, 2014

18 mesos - la era del Mno!

Ai fill meu, si aquest mes no t'hem escanyat es per que teniem les mans ocupades... o per que ets guapot i ho saps aprofitar per sobreviure!!Per que tu, criatura del meu cor has decidit que ets tu contra el mon i la resposta a tot es MNO. I quin MNO! ni la mateixa Cleopatra pot expressar tant despreci en una sola paraula. Això, les tremendes enrabiades que agafes i la teva relació ara si-ara no amb tot i tothom deixen clar que tot i que el calendari marca 1,5 anys tu ja has entrat de ple en els famosos i temuts dos anys.

Poc a poc vas guanyant independència (si fos per tu, et podria donar una Oyster card i aniries tu sol a la guarderia) però t'endus a tot arreu una de les teves mantes blaves, per si de cas et cal suport moral en la teva vida de cowboy solitari. 

Vestir-se encara es complicat, els meus intents per engrescar-te a fer-ho tu ajuda i donar-te la opció de triar la samarreta o els pantalons han fracassat estrepitosament, si fos per tu aniries en pijama o despullat tot el dia. Tonto no ets!

Aixi que als matins toca lluita lluire, "catch the naked guy" o exercicis de diplomàcia i intercanvi de regals (bibero a canvi de possar-se els pantalons per exemple) segon 'humor que tinguis tu i les ganes que tingui jo. 

Tot de cara a a finestra, no sigui que se't escapi algun avio! 


Una setmana abans de fer els 18 mesos hi ha hagut un grn canvi a les nostres vides, tu ara no ho saps però el 26 de gener va arribar a casa algú que, espero, amb el temps sigui tan important per tu com els nostres germans ho son per el teu pare i per mi. 

Una nena rodoneta de nom Abril que fa les mateixes ganyotes que tu, tot i que per sort, de moment, no plora tant com tu quan eres un nadó. 


Després de la presentació oficial t'has anat costant mica en mica al que per tu deu ser un butifarró cridaner de color rosa. L'acaricies "suau, suau" i quan li dono el pit agafes la teva manta, et fiques entre els meus genolls i repenges el cap a la falda (o a sobre l'Abril, no tens gaire punteria) per que et faci carantonyes.

Tens moments molt tendres i riallers, estàs a punt de parlar i sovint fa coses que ens fan pixar de riure com anar fent la gallina (mans sota les aixelles i a munt i avall amb els braços mentres dius poi poi) cada cop que veus un ànec, un pollet o un au.  

Et deixo que avui et toca sopar mandonguilles i s'han d'escalfar!


No comments:

Post a Comment