February 27, 2014

Abril


Benvinguda Abril, aquest es el primer post per tu soleta. Ara fa 18 mesos (+/-) anunciava que erem una família de 3 i poc em pensava que tan aviat tindríem un altre membre al equip.

Vas néixer el passat 26 de gener una mica abans de les 12 de la nit, un diumenge després de dos dies amb contraccions amunt i avall.

L'hospital esta a prop de casa però jugava el Chelsea (el camp esta entre casa nostra i l'hospital) així que a la tarda quan varem anar per primer cop (i em van enviar de tornada per fer gasto de taxi) l'excursió va ser divertida.

El teu naixement ha estat molt diferent al del Lluc, més tranquil i agradable, el lloc era més acollidor i la doctora, tot i que la varem triar per Internet (!) i només la coneixíem des de novembre va ser encantadora, com tot l'equip de midwifes (que en tenen un grapat).

Estàs bastant més gran que el Lluc i el teu capritxet de posar-te el cordo umbilical per bufanda va fer que no tinguesim molt de temps per esperr que sortisis tu soleta i em va tocar empènyer en serio. Tu vas sortir rosadeta i jo em vaig quedar com un tomaquet de tant push! push!

Ets un nadó molt bo i despert. Et dons la volta cap el costat tu sola i des de les dues setmanes mig somrius quan et miro i mous la ma amb intencio per tocar el que tens al davant. Ets tragona i mames més llet de la que en realitat pots pair així que tot el dia vas fent glopades però no sembla que et facin gaire mal o et molestin. 


El teu germà et mira amb cara curiosa i ahir et va fer un peto i tot. No era el moment ideal per que esta refredat i tot just t'ha contagiat una conjuntivitis però l'amor va com va.

Com el Lluc en el seu dia estàs enamorada de la no gaire elegant però inmortal Mami Pata i et pots tirar ben be un quart d'hora mirant com els anecs donen voltes (de cul per que la teva mare els ha cosit malament) fent gorgoritos.

Els sorollets (i sorollots) e tota mena que fas son ben divertits (excepte quan  les 2 de la matinada ronques fent un duo amb certa persona i la que escriu no pot dormir!)

Gestionar una tribu de 4 no esta resultant fàcil però es una alegria tenir-te a casa, veure els teus ulls de color extrany seguint-me i sentir com vas remugant i vas creixent.

Un petonet,

La mama

No comments:

Post a Comment