November 25, 2013

Carta

Nota: aquesta carta es va quedar en els esborranys de Blogger, esta escrita el 25 de Novembre de 2013 però la publico al febrer de 2014, a veure si Blogger em deixa canviar la data per ue quedi tot al 2013 i ens el futur no ens fem embolics!Estimadíssim fill, d'aquí un parell de mesos la teva germana arribarà al món i moltes coses canviaran, sentir de nou una petita persona donant-me cops a la panxa un vull dormir em fa pensar en quan eres tu qui estava allà dins i com ha canviat to des de que estàs a les nostres vides. 

No t'engayaré, no estava gens preparada i em vas agafar per sorpresa, al teu pare també. Vas agafar la nostra còmoda vida de parella expatriada i la vas fiar cap per avall. Sense cap referent proper ens varem trobar amb TU, tant petit i tant complicat entrant al mon per la porta grossa. 

Ara camines, dius ti, ta, mama i papa i moltes coses mes que per tu signifiquen alguna cosa i jo lluito per desxifrar. Ets molt divertit, tossut i llets. Molt impulsiu i amb una memòria que espanta ets el rei de la casa i em fa feliç tenir el privilegi de oferir-te l'experiència de tenir una germana, no hi ha res igual. 

Se que us escanyareu i potser fins i tot us perseguiu pels passadissos cridat "et mataré!" com els vostres tiets però se que te l'estimaràs com no s'estima a ningú més que a un germà/ana; com jo als dos goril·les amb qui comparteixo cognoms o el papa al teu tiet. 

Aquestes ultimes setmanes penso en les coses que hem après amb tu, els errors de pares primerencs que l'Abril s'estalviará i algun cop em sap greu que els teus primers mesos no fossin gaire agradables, per nosaltres, però sobretot per tu. Sempre em pregunto si fer determinades coses d'una altra manera t'haguessin fer sentir més a gust en aquest mon una mica abans. Encara ara els dies amb tu son esgotadors, sospito que prens Red Bull d'amagades però no canviaríem res de res, tota la resta pot esperar, veure't créixer és el nostre nou hobby i va tan ràpid. No m'ho creia pas.

Si tot va be d'aquí unes setmanes serem pares de nou però el gran canvi el vas fer tu, el nostre petit pioner i per això et dono les gracies de tot cor. Per això i per la fabulosa experíencia de passar per 5 mides de sostenidor diferents en 7 messos, i diuen que amb les criatures s'acava la diversio!

Un petonet


P.D. ho se, m'estic columpiant amb la carta amb fotos i descripcions del que fas i deixes de fer en els últims mesos, prometo que questa setmana estarà publicada :-)

No comments:

Post a Comment