April 15, 2014

Abril, segon mes

Si em despisto uns dies mes se'm junten el 2 amb el 3! 

Ah aquest mes ha estat mogudet. Cada op fas cares mes divertides i xerres tot el dia. Et xucles el dit i la ma com una professional.

A mes a mes, seguint el consell de la health visitor i per intentar solucionar una sèrie de problemes que anaven sortint a la hora de donar-te el pit a finals de febrer et varem fer un tongue-tie division. 5 minuts de res i cap a casa. La setmana després no la vas passar molt be però ara tot va molt millor i tu estàs encantada amb això de poder treure la llengua. 

Ets molt expressiva, poc a poc he aprés que quan plores, en lloc de intentar fer mil coses ràpid per que callis surt mes rentable intentar entendre't, si no t'emprenyes encara més per que no t'escolto, quina tia!

El Lluc ja te coll avall que estiguis a casa, cada mati quan obro la seva habitació va corrent a la teva per veure't (com que també et despertes a les 6 et vesteixo i et baixo al teu futur llit i després obro l porta del Lluc) i -atenció- et fa petonets de forma espontània. 

A tu et fa gracia i si s'està quiet prou estona per que creueu els ulls et rius. Te merit que no t'enfadis per que cada peto va acompanyat de mitja tona de mocs pringosos!!


Tot i que ara et llepes les mans segueixes utilitzant el xumet i poses la llengua a sobre de tot el que trobes:


Dormir no dorm gaire que diguem. De dia només "catnaps" de 20 minuts excepte si pujo a dalt a l'habitació i et poso al meu costat al llit, enganxada a la meva aixella, allà, no se si per la falta d'oxigen o que et quedes sopa durant 1 hora i pico. 

Així és també com dorms de nit. Comences (amb o menys batalla prèvia) al petit cosleeper que hem llogat però a mesura que avança la nit en algun presa em fa mandra aixecar-me i tu guanyes i et fico al llit amb nosaltres. Ja ens agrada però em fa por esclafar-te i ronques molt filla meva. A banda que per petita que siguis no se com envaeixes tot el llit!


Aviat deixaràs de ser un recent nascut i -espero- els teus horaris seran mes regulars abans però hem de passar el temut growth spurt de les 12 setmanes que si fas justícia al teu germà serà :-((

T'he de deixat petita el teu jo present reclama certa part del meu cos que de la que te l'usdefruit durant uns mesos!

Un petonet


No comments:

Post a Comment